Harmonie Sint Jan start extra groep AMV

De Algemene Muzikale Vorming (AMV)-lessen gaan vrijdag 9 maart 2018 van start. Kinderen uit groep vier en vijf kunnen bij de AMV hun eerste echte muzieklessen volgen.

Lijkt het jou leuk om muziek te maken? Wil je eens proberen of het iets voor je is? Kom dan naar de proefles op vrijdag 23 februari 2018. De proefles is van 16.30 uur – 17.15 uur in de Mariaschool.

Harmonie Sint-Jan organiseert de AMV-lessen in Wierden. Bij de AMV leren kinderen spelenderwijs blokfluit spelen, noten lezen en nog veel meer over muziek. De leerlingen krijgen les van Esther Baas-Lucas.

Lestijden

De lestijd is op vrijdag van 16.30 uur – 17.15 uur in de Mariaschool. De groep gaat van start bij minimaal zes aanmeldingen.

Extra’s

Naast de reguliere AMV-lessen organiseert de vereniging veel extra activiteiten. Denk hierbij aan diverse voorspeelmomenten, het jeugdweekend en diverse concerten: het limoklaasconcert, waarbij Sinterklaas ook nog eens aanwezig is. Het nieuwjaarsconcert volgt daarop, waarbij de leerlingen mogen samenspelen in het grote orkest.

Het lesjaar besluit met het diplomaconcert. Daar laten de AMV-leerlingen horen wat ze in 1 jaar hebben geleerd en dat ze er klaar voor zijn om door te stromen naar een ander instrument. Na de AMV kunnen de leerlingen verder op een groter instrument en kunnen ze meespelen in het C-orkest.

Aanmelden

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Sharon Hofman, tel. 06 20 46 41 99 of jeugdbestuur@harmoniesint-jan.nl